Reini-Nepe nestepeittauslaite

1 130,00 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Alkuperäinen ja aito Reini-peittauslaite on helppokäyttöinen, edullinen ja nopea ratkaisu viljan peittaukseen.

Pumppu annostelee peittausaineen, joka sekoitetaan ruuvikuljettimella viljan sekaan. Nestepeittauslaitteen voi asentaa nopeasti mihin tahansa ruuvikuljettimeen tai kylvökoneen täyttöruuviin. Valmistamme myös peittaustarkoitukseen soveltuvia ruuvikuljettimia. Peittausruuvi on varustettu veitsisulkijalla, jolla viljavirtaa on helppo säätää.

Viljan nestepeittaus on muutakin kuin pelkkä peittauslaite. Useimmat markkinoilla olevat peittauslaitteet toimivat peittausaineen annostelijoina ja peittausaineen sekoitus viljaan on tehtävä esimerkiksi ruuvikuljettimella. Hyvän peittauslaadun takaamiseksi on tärkeä huolehtia myös prosessin muista vaiheista. Pitkän valmistuskokemuksen perusteella tunnemme menetelmän läpikotaisin.

Nepe-nestepeittain on muotoiltu siten, että se asettuu tiiviisti 100mm…150mm ruuvikuljettimeen. Peittauslaitteessa on suutinkotelo, jossa peittausaineviuhka leviää tasaisesti ruuvikuljettimessa kulkevaan viljaan.

  • Reini-Nepe toimii 12V tasajännitteellä tai virtalähdettä käytettäessä 230V verkkojännitteellä. Nestepeittain ei tarvitse toimiakseen paineilmaa!
  • Peittauslaitteen mukana on neljä suutinvaihtoehtoa, säätöväli 0,2…1 litraa/minuutissa.
  • Laite imee peittausaineen astiasta ja kierrättää sitä takaisin astiaan sekoitttaen peittausainetta.

NEPE-LASKIN

 

  • Tasainen peittausaineen virtaus kalvomäntäpumpulla.
  • Tarkka peittausaineen levitys viuhkasuuttimella.
  • Tehokas peittausaineen sekoitus viljaan ruuvikuljettimella.

”Olemme valmistaneet nestepeittauslaitteita 1980-luvulta saakka. Jorma Mäki-Reinin kehittämä peittauslaite palkittiin vuonna 1981 Pirkanmaan maatalousnäyttelyssä Idea-kilpailun ykkösijalla.”

 

Lisätiedot

Paino 6,3 kg (kilogramma)
Mitat 44 × 32 × 34 cm (senttimetri)
Käyttöjännite

12 DC, 230 AC